Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PocheTeam (1578594) - FC Gràcia (1339925) » 726888814: T75/J11/V

Liga 726888814 Información oficial sobre el partido 726888814 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.112 (5625)

PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido 2 - 2 FC Gràcia Alineación oficial del equipo 'FC Gràcia' en el partido
Andrés Eloy Alaña (10') 1 - 0
1 - 1 Jesús 'Lo pelat' Torracabota (18')
1 - 2 沈 (Shen) 贵林 (Guilin) (71')
Lolo Castiñeiras (78') 2 - 2
PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido 2 - 2 FC Gràcia Alineación oficial del equipo 'FC Gràcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido 2 - 4 FC Gràcia Alineación oficial del equipo 'FC Gràcia' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PocheTeam

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): PocheTeam va posar-se per davant 1 - 0 al minut 10, quan Andrés Eloy Alaña va llançar una pena màxima perfectament.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): El jugador Lolo Castiñeiras de PocheTeam es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Lolo Castiñeiras va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PocheTeam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Onofrio Fiumara! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Javier Montoto va rebre molts aplaudiments. Al minut 27 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 224 Minuto 39 (Ocasión de penalti): PocheTeam es va veure beneficiat per la polèmica al minut 39, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Andrés Eloy Alaña va relliscar al moment de fer el xut i el porter Raúl Landi no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

FC Gràcia

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Honesto Currelos va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Gràcia, Jesús 'Lo pelat' Torracabota, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Gràcia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en 沈 (Shen) 贵林 (Guilin).

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Miguel Díaz de Casriego, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 48 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Enrique 'Pitxi' Insaurbe quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 225 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jorge Viso va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguel Díaz de Casriego, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.