Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club New Village (772101) - Enganchat F.C. (992865) » 726888677: T75/J5/V

Liga 726888677 Información oficial sobre el partido 726888677 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.110 (5623)

Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 1 - 3 Enganchat F.C. Alineación oficial del equipo 'Enganchat F.C.' en el partido
0 - 1 Esteban Leiva (25')
0 - 2 Euloxio Verín (27')
0 - 3 Romeo Campanale (39')
Arvo Åkerfelt (90') 1 - 3
Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 1 - 3 Enganchat F.C. Alineación oficial del equipo 'Enganchat F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Futbol Club New Village Alineación oficial del equipo 'Futbol Club New Village' en el partido 2 - 1 Enganchat F.C. Alineación oficial del equipo 'Enganchat F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,1 % 1,9 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club New Village

Goles Goles

  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Village va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luis Enrique Campi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Arvo Åkerfelt que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Amir Hossein Ebtekari del Village ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Arvo Åkerfelt no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Joaquín Sanz del Prado de Village va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Village va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Amir Hossein Ebtekari va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Víctor Acosta va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Arvo Åkerfelt va intentar anar-se'n per velocitat al minut 54 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Luis Rojer va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan Arvo Åkerfelt des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): Village va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 83, però el xut va anar a parar al pal.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Víctor Acosta i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Village, però el xut de Luis Enrique Campi va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amir Hossein Ebtekari de Village va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Enganchat F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Enganchat eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 25, Esteban Leiva va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 27 de partit va donar a Enganchat l'avantatge per 0 - 2. Euloxio Verín en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Romeo Campanale de Enganchat l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 39 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Ben Joshua Platschka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Quintín Recio Sotolongo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Enganchat va anar a parar a la dreta de l'atac on en Romeo Campanale, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Enganchat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 91, però el xut de Raúl Polo Baz des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Esteban Leiva es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Euloxio Verín de Enganchat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.