Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tot Negre (489976) - Sinjoh Ruins (1336591) » 726888607: T75/J1/V

Liga 726888607 Información oficial sobre el partido 726888607 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.109 (5622)

Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido 2 - 0 Sinjoh Ruins Alineación oficial del equipo 'Sinjoh Ruins' en el partido
Giuliano Anfuso (21') 1 - 0
Kristijan Dimitrijević (85') 2 - 0
Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido 2 - 0 Sinjoh Ruins Alineación oficial del equipo 'Sinjoh Ruins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tot Negre Alineación oficial del equipo 'Tot Negre' en el partido 2 - 0 Sinjoh Ruins Alineación oficial del equipo 'Sinjoh Ruins' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tot Negre

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Negre va ser Giuliano Anfuso.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Negre. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Kristijan Dimitrijević xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Negre sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tosho Trajkoski, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 11 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Agamemnonas Arnaoutoglou va sorprendre Eric Jayawickrama amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Karlo Stepčić gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eric Jayawickrama va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Loisl Brantner de Negre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sinjoh Ruins

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Mirco Würz va estar a punt de posar per davant a Sinjoh amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lakubegi Beasain va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Mirco Würz per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 28, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Sinjoh creava perill des de la dreta al minut 31, però en Lakubegi Beasain, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mirco Würz desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sinjoh va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Walter Giorgio Tondelli va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Oihergi Arto va fer una jugada per la banda esquerra, però Lakubegi Beasain va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Walter Giorgio Tondelli quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Solana Marín de Sinjoh la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Víctor Solana Marín de Sinjoh va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Walter Giorgio Tondelli de Sinjoh va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.