Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC SALT (436429) - Ulls de Gat Mesquer (1432176) » 726888569: T75/J6/V

Liga 726888569 Información oficial sobre el partido 726888569 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.108 (5621)

FC SALT Alineación oficial del equipo 'FC SALT' en el partido 1 - 0 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
Amir M'Dahoma (14') 1 - 0
FC SALT Alineación oficial del equipo 'FC SALT' en el partido 1 - 0 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC SALT Alineación oficial del equipo 'FC SALT' en el partido 3 - 0 Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SALT

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 14 gràcies a la jugada de Amir M'Dahoma, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): SALT va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Emilian Poleucă va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Gosse Maroit va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SALT se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El SALT ho intentava per la dreta per mitjà de Amir M'Dahoma, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Gosse Maroit una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Achacy Hertmanowski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Achacy Hertmanowski al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vlastislav Kamarýt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Emilian Poleucă gairebé va marcar per a SALT des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, Gosse Maroit gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Domonkos Karaba, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gosse Maroit de SALT la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ulls de Gat Mesquer

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Mesquer van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Francisco Barcelona no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Mesquer van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Edoardo De Franco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, Jesús Pizarro de Mesquer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.