Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. GADES (1418373) - tarragas el regreso (1456336) » 726888265: T75/J14/V

Liga 726888265 Información oficial sobre el partido 726888265 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / V.102 (5615)

F. C. GADES Alineación oficial del equipo 'F. C. GADES' en el partido 2 - 2 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
0 - 1 Gustavo Comacchio (19')
David Robinsson (33') 1 - 1
José Salabert (49') 2 - 1
2 - 2 Marius Ghergar (62')
F. C. GADES Alineación oficial del equipo 'F. C. GADES' en el partido 2 - 2 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F. C. GADES Alineación oficial del equipo 'F. C. GADES' en el partido 2 - 1 tarragas el regreso Alineación oficial del equipo 'tarragas el regreso' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. GADES

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, David Robinsson va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 49 minuts, el tirador de faltes del Gades va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Salabert, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Gades va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ovidiu Berţa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mateus Rodrigues.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En David Robinsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gades se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ovidiu Berţa va estar a punt d'avançar els locals al minut 70 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José Salabert! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Salabert va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Mateus Rodrigues va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

tarragas el regreso

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a tarragas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gustavo Comacchio.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Marius Ghergar que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Thomas Naze de tarragas va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Albertino Sena va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Thomas Naze va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.