Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DAGODAN (122878) - León Benavente F.C. (1419673) » 726887913: T75/J9/V

Liga 726887913 Información oficial sobre el partido 726887913 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.96 (5609)

DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 1 - 4 León Benavente F.C. Alineación oficial del equipo 'León Benavente F.C.' en el partido
0 - 1 Oliver Pineda (8')
Vincenzo Benelli (40') 1 - 1
1 - 2 Mihajlo Ankić (41')
1 - 3 Isaiah Palomo (82')
1 - 4 Mathieu Marois (83')
DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 1 - 4 León Benavente F.C. Alineación oficial del equipo 'León Benavente F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 1 - 3 León Benavente F.C. Alineación oficial del equipo 'León Benavente F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAGODAN

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): DAGODAN va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juan Miguel Datué, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Vincenzo Benelli que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DAGODAN va anar a parar a la dreta de l'atac on en Frank Debuch, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Juan Miguel Datué que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Mayor de DAGODAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

León Benavente F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Oliver Pineda va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Benavente agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mihajlo Ankić amb mestria.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Isaiah Palomo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Mathieu Marois va augmentar l'avantatge de Benavente a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vlad Corjuc que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 239 Minuto 16 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Oliver Pineda va deixar a Werner Rahn assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Carlos Safón va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Oliver Pineda, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Deivo Vilallonga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.