Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caja Duero España (485910) - Steaua Oxigenada (489024) » 726887471: T75/J11/V

Liga 726887471 Información oficial sobre el partido 726887471 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.88 (5601)

Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido 0 - 1 Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido
0 - 1 Fulvio Folino (43')
Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido 0 - 1 Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido 2 - 0 Steaua Oxigenada Alineación oficial del equipo 'Steaua Oxigenada' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caja Duero España

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Corentin Lacoste va rebre molts aplaudiments. Al minut 41 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Franko Sjauš va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de España va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Franko Sjauš va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Enciso.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Corentin Lacoste de España amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Steaua Oxigenada

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Oxigenada va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tjalle Saakstra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fulvio Folino que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Bronisław Golanko va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ignacio Hungría rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Oxigenada la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Oxigenada van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Czesław Standowicz des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ignacio Hungría s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Kamran Abrishami de Oxigenada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.