Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

medol sur (121247) - Gelicovi f.c. (1420127) » 726887175: T75/J7/V

Liga 726887175 Información oficial sobre el partido 726887175 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.83 (5596)

medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido 1 - 1 Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido
Andrés Rivadeneira (8') 1 - 0
1 - 1 Berelis Dinkevičius (76')
medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido 1 - 1 Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido 3 - 0 Gelicovi f.c. Alineación oficial del equipo 'Gelicovi f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

medol sur

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Andrés Rivadeneira va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Anxo 'O Muro' Pallas al minut 21 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Edvin Volden va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesse Blow per poc que no incrementa el marcador al minut 22. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Anxo 'O Muro' Pallas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Cristo Irayueta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Jesse Blow gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anxo 'O Muro' Pallas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Igantzi Mehairu de medol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): medol va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Edvin Volden va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79, Eliezer Encina arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Gelicovi f.c.

Goles Goles

  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 76 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Berelis Dinkevičius marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Hamoun Jangali va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Artur Morim, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): El Gelicovi va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 3 amb un llançament de falta perillós. En Oleksii Kobza però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 57 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dominik Somogyi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.