Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lito`s Club (439941) - furones f.c. (1335559) » 726887105: T75/J4/V

Liga 726887105 Información oficial sobre el partido 726887105 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.82 (5595)

Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 2 - 3 furones f.c. Alineación oficial del equipo 'furones f.c.' en el partido
0 - 1 Roberto Biagioni (15')
0 - 2 Joni Suonio (38')
Ignacio Quintanal (44') 1 - 2
1 - 3 Konstantin Trofimkin (54')
Harris Vermeend (76') 2 - 3
Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 2 - 3 furones f.c. Alineación oficial del equipo 'furones f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 5 - 1 furones f.c. Alineación oficial del equipo 'furones f.c.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lito`s Club

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El Lito`s no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ignacio Quintanal es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Lito`s van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Harris Vermeend en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lito`s la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Harris Vermeend va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Pozo de Lito`s es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 39, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Miguel Pozo no oblidarà el que li va passar durant el minut 43. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Clint Barlow hauria d'haver estat gol al minut 48 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Harris Vermeend va estar a punt d'empatar per a Lito`s quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Raúl Gómez de Barreda va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Dietmar Schmitter va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 73 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al 74, Ignacio Quintanal hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Raúl Gómez de Barreda. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jozef Floréal de Lito`s amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Miguel Pozo de Lito`s va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaime Blanco.

furones f.c.

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Roberto Biagioni es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Jury Taustavushka entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al furones, un peu providencial d'en Joni Suonio va situar el 0-2 al panell digital.
  • 186 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El furones va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Konstantin Trofimkin rematés de volea a la xarxa. El 1 - 3 pujava al marcador al minut 54.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raül Sabartrés de furones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.