Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club Shohoku (120079) - Izarrak (1365201) » 726886766: T75/J4/V

Liga 726886766 Información oficial sobre el partido 726886766 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.76 (5589)

Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido 0 - 0 Izarrak Alineación oficial del equipo 'Izarrak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlètic Club Shohoku Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club Shohoku' en el partido 4 - 1 Izarrak Alineación oficial del equipo 'Izarrak' en el partido
Es un cenizo 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club Shohoku

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Julián Zaballos va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Mark Sibley va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 290 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Ajit Apte va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Atlètic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nils Kahlhorst ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Noreno Soto Domecq! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Atlètic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jörgen Renstål va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mark Sibley.
  • 290 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Saldıray Acarkan s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Joseba Benkendorff del Atlètic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Noreno Soto Domecq quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Ajit Apte va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Atlètic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a Atlètic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Noreno Soto Domecq, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Izarrak

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sigvald Gramstad va ridiculitzar a en Leo Hessels amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Isak Schepin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Isak Schepin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Riek Fendt, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Marsán, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 84 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joel Mitchell de IZR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.