Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aracelis (121076) - gran capitan (1367729) » 726886570: T75/J10/V

Liga 726886570 Información oficial sobre el partido 726886570 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.72 (5585)

Aracelis Alineación oficial del equipo 'Aracelis' en el partido 2 - 2 gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido
Mathieu Darras (23') 1 - 0
1 - 1 Santiago Luque (40')
Stefano Animobono (75') 2 - 1
2 - 2 Andrea Soler Rodero (89')
Aracelis Alineación oficial del equipo 'Aracelis' en el partido 2 - 2 gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Aracelis Alineación oficial del equipo 'Aracelis' en el partido 4 - 3 gran capitan Alineación oficial del equipo 'gran capitan' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,3 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aracelis

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Aracelis prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Mathieu Darras va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Aracelis va ser Stefano Animobono.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Andries van Aalzum va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Aracelis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Stefano Animobono de Aracelis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kastor Piękoś al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cezary Jasinowski va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aleksander Hogstad va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Kastor Piękoś va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andries van Aalzum va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a Aracelis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cezary Jasinowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Aracelis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Aleksander Hogstad va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kastor Piękoś.

gran capitan

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Santiago Luque de capitan va fer un bon esprint per escapar-se de Wiebrand van Harten i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 89 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Andrea Soler Rodero.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bohdan Veis va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): capitan va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jorge Caro va desviar el xut final de Bohdan Veis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Ian Mestre de capitan, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 54, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea Soler Rodero.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toni Burillo de capitan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martin Ivarsson de capitan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.