Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Churrucas CD (990155) - Rechaos F.C. (1372386) » 726886310: T75/J1/V

Liga 726886310 Información oficial sobre el partido 726886310 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.68 (5581)

Churrucas CD Alineación oficial del equipo 'Churrucas CD' en el partido 3 - 0 Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido
Rosario Foppiani (41') 1 - 0
Harry Eg (57') 2 - 0
Adalberto Landeiro (80') 3 - 0
Churrucas CD Alineación oficial del equipo 'Churrucas CD' en el partido 3 - 0 Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Churrucas CD Alineación oficial del equipo 'Churrucas CD' en el partido 0 - 3 Rechaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Rechaos F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Churrucas CD

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Churrucas prenia la batuta de l'encontre al minut 41, quan en Rosario Foppiani va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Harry Eg de Churrucas va fer un bon esprint per escapar-se de Glen Caerels i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 116 Minuto 80 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Harry Eg sempre és una garantia. Al minut 80, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Adalberto Landeiro marcar el 3 - 0 per al Churrucas.

Rechaos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del RFC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dave Hyde, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Alberto Prieto va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Iñigo Beragaña quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 58 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Liram Dotan amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Eric Ipas va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Eduardo Almeida Silva.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Liram Dotan va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Coen Léonard de RFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 91 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Liram Dotan després que el jugador de RFC li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.