Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cartagineses F.C. (794389) - Rayo Lucero (1416583) » 726885831: T75/J7/V

Liga 726885831 Información oficial sobre el partido 726885831 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.59 (5572)

Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 1 - 1 Rayo Lucero Alineación oficial del equipo 'Rayo Lucero' en el partido
Evert Raudne (8') 1 - 0
1 - 1 Xion Dingboom (62')
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 1 - 1 Rayo Lucero Alineación oficial del equipo 'Rayo Lucero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido 2 - 0 Rayo Lucero Alineación oficial del equipo 'Rayo Lucero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Evert Raudne va donar a Cartagineses un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Eihartz Arranberria de Cartagineses va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 74 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Paul Kombe va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Racibor Retecki de Cartagineses va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rayo Lucero

Goles Goles

  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): Xion Dingboom va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Lucero i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Luděk Kónya va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lucero que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dobrosav Ristović va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Lucero van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Luděk Kónya des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Lucero van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis Javier Tutor va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lucero va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Eliel Kremerman va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Nektarios Fevgas va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aitame Morlanes de Lucero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.