Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joker C.F. (1415951) - Tarragona Lions (1455741) » 726885777: T75/J7/V

Liga 726885777 Información oficial sobre el partido 726885777 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.58 (5571)

Joker C.F. Alineación oficial del equipo 'Joker C.F.' en el partido 3 - 3 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
0 - 1 Manuel Comunero (6')
Hugo Soto López (23') 1 - 1
Hugo Soto López (24') 2 - 1
Genís Davó (30') 3 - 1
3 - 2 Filip Pantelić (41')
3 - 3 Joppe Jacobs (79')
Joker C.F. Alineación oficial del equipo 'Joker C.F.' en el partido 3 - 3 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Joker C.F. Alineación oficial del equipo 'Joker C.F.' en el partido 1 - 5 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
Tiene suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joker C.F.

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Una falta al minut 23 va proporcionar un lliure directe al Joker. Hugo Soto López va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Joker va posar-se per davant 2 - 1 al minut 24, quan Hugo Soto López va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Joker pel centre va donar un gran resultat: el gol de Genís Davó va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gonzalo Santos va fer al minut 29 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Juanma Pla Llorente, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rolando Porozo va entorpir al marcador d'en Zé Alcântara per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Salva Torner de Joker va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Rolando Porozo al minut 83 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarragona Lions

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Carl Hendriks va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tarragona, Manuel Comunero, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 41 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Filip Pantelić.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Tarragona al minut 79. Joppe Jacobs va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carl Hendriks estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jean-François Castagnet, als 42 minuts, va fallar per ben poc.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El Tarragona creava perill des de la dreta al minut 60, però en Alejandro Infantas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Carl Hendriks desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 63, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alejandro Infantas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Carl Hendriks des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Maipe Tedtaotao quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tarragona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Juan Ricardo Pérez Espinosa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chrisostomos Trachanas.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Joppe Jacobs de Tarragona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorg Goldschmitz de Tarragona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.