Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chiseira F.C. (1595807) - Indomables FC (436023) » 726885749: T75/J1/V

Liga 726885749 Información oficial sobre el partido 726885749 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.58 (5571)

Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 2 - 0 Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido
César Tamariz Rueda (34') 1 - 0
Luis Ángel Vergara (82') 2 - 0
Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 2 - 0 Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 2 - 0 Indomables FC Alineación oficial del equipo 'Indomables FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chiseira F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Martin Finkenwerder entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Chiseira, un peu providencial d'en César Tamariz Rueda va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Chiseira va augmentar la diferència quan Luis Ángel Vergara no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Ki-Joo In va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chiseira se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Valerii Matseyko va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chiseira.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Valerii Matseyko va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Chiseira va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martin Finkenwerder en un 1 contra 1 amb el porter Vitomir Teković, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Ángel Vergara va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Carlo Palombo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlo Palombo per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vitomir Teković va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Indomables FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Indomables, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Rayco Cana Galindo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Indomables creava perill des de la dreta al minut 62, però en Bilbil Hajdari, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rayco Cana Galindo desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rayco Cana Galindo de Indomables es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.