Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soccer City Athletics (49210) - La Piñata Mecánica (1595081) » 726885491: T75/J6/V

Liga 726885491 Información oficial sobre el partido 726885491 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.53 (5566)

Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido 2 - 0 La Piñata Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Piñata Mecánica' en el partido
Tesifonte Montenay (12') 1 - 0
Jorge Enveja (32') 2 - 0
Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido 2 - 0 La Piñata Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Piñata Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Soccer City Athletics Alineación oficial del equipo 'Soccer City Athletics' en el partido 3 - 1 La Piñata Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Piñata Mecánica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soccer City Athletics

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 12, Geovanny Cevallos va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Tesifonte Montenay que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletics va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Enveja progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Roberto Parreño gairebé va marcar per a Athletics des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jaume Manubens per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bogdan Stăneci va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ignacio Campa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jaume Manubens de Athletics va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

La Piñata Mecánica

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Passat el minut 25 de partit, Mecánica va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Bohuslav Ťažej, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Antti Ropanen sol davant la porteria al minut 30, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Petronio Guldrís per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Mecánica van seguir progressant per la banda dreta. Antti Ropanen va tenir la seva oportunitat al minut 60, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.