Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Goá F.C. (313847) - Ad Laguna (310798) » 726885392: T75/J9/V

Liga 726885392 Información oficial sobre el partido 726885392 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.51 (5564)

Real Goá F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Goá F.C.' en el partido 0 - 3 Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido
0 - 1 Boale de Jong (42')
0 - 2 Bogusław Wodnicki (43')
0 - 3 Severino Righetto (74')
Real Goá F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Goá F.C.' en el partido 0 - 3 Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Goá F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Goá F.C.' en el partido 1 - 1 Ad Laguna Alineación oficial del equipo 'Ad Laguna' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Goá F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Goá va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yiorgos Kotsios va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Zoltán Czombos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Goá que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Ad Laguna

Goles Goles

  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Boale de Jong va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 42, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Laguna, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Charlie Taets no va poder aturar Bogusław Wodnicki de Laguna, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 43 el 0 - 2.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Severino Righetto de Laguna va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antoni Sudrià ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Severino Righetto va estar a punt de posar per davant a Laguna amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Germinal Just va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): El Laguna va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 41 amb un llançament de falta perillós. En Severino Righetto però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Laguna quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Boale de Jong va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 66 (Ocasión de penalti): Al minut 66 de joc, Severino Righetto de Laguna va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Severino Righetto de Laguna la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.