Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Loco Sanchez (1372610) - FC Fat Rabbit (1334704) » 726885096: T75/J5/V

Liga 726885096 Información oficial sobre el partido 726885096 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.46 (5559)

Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 2 - 0 FC Fat Rabbit Alineación oficial del equipo 'FC Fat Rabbit' en el partido
Octavian Roşoga (2') 1 - 0
Raül Casasnovas (78') 2 - 0
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 2 - 0 FC Fat Rabbit Alineación oficial del equipo 'FC Fat Rabbit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Loco Sanchez Alineación oficial del equipo 'Loco Sanchez' en el partido 3 - 0 FC Fat Rabbit Alineación oficial del equipo 'FC Fat Rabbit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loco Sanchez

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Octavian Roşoga, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raül Casasnovas es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eucario Franco. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Octavian Roşoga gairebé va marcar per a Sanchez des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Eucario Franco, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sanchez a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tauro Montiel va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 225 Minuto 60 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Pedro Umanes de Sanchez va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del Sanchez no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Raül Casasnovas perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eric Massanet al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raül Casasnovas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raül Casasnovas de Sanchez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Fat Rabbit

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rabbit va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lucien Wathelet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.