Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LABAJOS F.C. (1588057) - cannondale f.c. (795997) » 726884755: T75/J4/V

Liga 726884755 Información oficial sobre el partido 726884755 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.40 (5553)

LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido 3 - 0 cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido
Andrej Zobin (18') 1 - 0
Cătălin Firuţă (47') 2 - 0
John Samson (70') 3 - 0
LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido 3 - 0 cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido 3 - 0 cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LABAJOS F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 18 gràcies a la jugada de Andrej Zobin, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): LABAJOS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cătălin Firuţă va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a LABAJOS i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 70 minuts de joc. Mentre en John Samson el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Cătălin Firuţă gairebé va marcar per a LABAJOS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tudor Guriuc va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de LABAJOS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Heorhii Schekotilin va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gonzalo Rul Castaños al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cătălin Firuţă va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El LABAJOS ho intentava per la dreta per mitjà de Heorhii Schekotilin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Heorhii Schekotilin de LABAJOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

cannondale f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 20, en un 1 contra 1 amb el porter, però Florin Miuţescu va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Albert Valls des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cannondale van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pepe Cano va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Germain Rouget de cannondale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferdynand Bandura.