Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cannondale f.c. (795997) - La Segunda Fundacion (779955) » 726884742: T75/J1/V

Liga 726884742 Información oficial sobre el partido 726884742 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.40 (5553)

cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido 3 - 0 La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido
Aureo Soto Miura (9') 1 - 0
Aureo Soto Miura (19') 2 - 0
Art Dekker (76') 3 - 0
cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido 3 - 0 La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cannondale f.c. Alineación oficial del equipo 'cannondale f.c.' en el partido 2 - 1 La Segunda Fundacion Alineación oficial del equipo 'La Segunda Fundacion' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cannondale f.c.

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Corria el minut 9, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. cannondale s'avançava en el marcador després que en Aureo Soto Miura xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aureo Soto Miura es va introduir dins la defensa central al minut 19, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, cannondale va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Art Dekker, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Aureo Soto Miura es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Juan Esteban Indurain va ser clau en la jugada d'atac de cannondale al minut 43, quan ell mateix va fer una passada brutal a Art Dekker, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Art Dekker. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Art Dekker de cannondale amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

La Segunda Fundacion

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Fundacion van seguir progressant per la banda dreta. Radosław Atamańczuk va tenir la seva oportunitat al minut 36, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Fundacion va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 43 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Radosław Atamańczuk quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Gonzalo Rul Castaños va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peter Mizzi de Fundacion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.