Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madrid Rayo (486961) - Pedreña F.C. (1583863) » 726884649: T75/J6/V

Liga 726884649 Información oficial sobre el partido 726884649 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.38 (5551)

Madrid Rayo Alineación oficial del equipo 'Madrid Rayo' en el partido 0 - 3 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
0 - 1 Atxuri Arriada (7')
0 - 2 Dud Colley (23')
0 - 3 Antonio Melchor Gil (36')
Madrid Rayo Alineación oficial del equipo 'Madrid Rayo' en el partido 0 - 3 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Madrid Rayo Alineación oficial del equipo 'Madrid Rayo' en el partido 0 - 1 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madrid Rayo

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Bertomeu Brunet va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): David Torrego va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Madrid que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Madrid van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dakota Nicks va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Weverton Arruda de Madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pedreña F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Pedreña agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Atxuri Arriada amb mestria.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Dud Colley va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Pedreña va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Antonio Melchor Gil va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el Pedreña va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Atxuri Arriada s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Jiří Štembera va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alfredo Soares va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Atxuri Arriada de Pedreña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Mauro Felices de Pedreña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.