Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sangra Porco (433636) - Siempre con tomate (801966) » 726883988: T75/J8/V

Liga 726883988 Información oficial sobre el partido 726883988 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.26 (5539)

Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido 1 - 4 Siempre con tomate Alineación oficial del equipo 'Siempre con tomate' en el partido
Gerardo Palacio (6') 1 - 0
1 - 1 Arkadiusz Prószyński (22')
1 - 2 Konstantin Ylirönni (23')
1 - 3 Konstantin Ylirönni (30')
1 - 4 Konstantin Ylirönni (61')
Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido 1 - 4 Siempre con tomate Alineación oficial del equipo 'Siempre con tomate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sangra Porco Alineación oficial del equipo 'Sangra Porco' en el partido 0 - 1 Siempre con tomate Alineación oficial del equipo 'Siempre con tomate' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sangra Porco

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Gerardo Palacio va donar a Sangra un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Rexino Puigcerver va marxar per velocitat al minut 37 i va fer una passada de la mort a David Sáez, però aquest va fallar.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan Joaquín Galán des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 55 (Ocasión de falta): Sangra va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 55, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Ander Mejías Valle va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Mazcuñán de Sangra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Siempre con tomate

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Arkadiusz Prószyński va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 22.
  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ruizinho Sousa Jr. arribés a peus de Konstantin Ylirönni, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Siempre el 1 - 2.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Konstantin Ylirönni de Siempre l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 30 de partit.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Konstantin Ylirönni va augmentar l'avantatge de Siempre a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Titas Lomtevas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Titas Lomtevas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugen Chelba.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Titas Lomtevas de Siempre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.