Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real SAS CF (772982) - Transformados de Fourier (1578816) » 726883804: T75/J4/V

Liga 726883804 Información oficial sobre el partido 726883804 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / V.23 (5536)

Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido 2 - 0 Transformados de Fourier Alineación oficial del equipo 'Transformados de Fourier' en el partido
Joaquín Díaz de Abadillo (4') 1 - 0
Èric Jansà (59') 2 - 0
Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido 2 - 0 Transformados de Fourier Alineación oficial del equipo 'Transformados de Fourier' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido 2 - 0 Transformados de Fourier Alineación oficial del equipo 'Transformados de Fourier' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real SAS CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador Joaquín Díaz de Abadillo de SAS, després de 4 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, SAS va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Èric Jansà, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sigmar Königsdorf al minut 8 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Èric Jansà va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eduard Valfagó per poc que no incrementa el marcador al minut 9. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sigmar Königsdorf va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Èric Jansà, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Vladimir Velchev, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Reaksmey Nuth va rematar alt.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Segismundo Casabares es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduard Valfagó de SAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Transformados de Fourier

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Diego Pintado va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Felipe Bedia no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Diego Pintado va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Niall Carlin, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.