Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido da Corredoira (1337869) - Levecq Team (1334106) » 726883755: T75/J6/V

Liga 726883755 Información oficial sobre el partido 726883755 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.22 (5535)

Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 2 - 0 Levecq Team Alineación oficial del equipo 'Levecq Team' en el partido
Hardy Rohden (65') 1 - 0
林 (Lin) 云文 (Yunwen) (73') 2 - 0
Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 2 - 0 Levecq Team Alineación oficial del equipo 'Levecq Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 2 - 1 Levecq Team Alineación oficial del equipo 'Levecq Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido da Corredoira

Goles Goles

  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Corria el minut 65 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Hardy Rohden, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 林 (Lin) 云文 (Yunwen) es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): O_Rápido es va veure beneficiat per la polèmica al minut 8, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Aleks Ciołek va relliscar al moment de fer el xut i el porter Toralf Brockhausen no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Ginés Mauri Argudo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En 林 (Lin) 云文 (Yunwen) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de O_Rápido se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): O_Rápido va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nicola Riente ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): O_Rápido va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Abdallah Mohamadi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Toralf Brockhausen.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): O_Rápido va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Abdallah Mohamadi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Niki Hooyenga va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 es va veure una gran oportunitat per a O_Rápido per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Niki Hooyenga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gaëtan Le Bras va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Aleks Ciołek, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Levecq Team