Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido da Corredoira (1337869) - RIVER BCN (1591983) » 726883739: T75/J2/V

Liga 726883739 Información oficial sobre el partido 726883739 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.22 (5535)

Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 0 - 1 RIVER BCN Alineación oficial del equipo 'RIVER BCN' en el partido
0 - 1 Carlos Bru (47')
Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 0 - 1 RIVER BCN Alineación oficial del equipo 'RIVER BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rápido da Corredoira Alineación oficial del equipo 'Rápido da Corredoira' en el partido 1 - 3 RIVER BCN Alineación oficial del equipo 'RIVER BCN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rápido da Corredoira

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Gaëtan Le Bras del O_Rápido ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): 林 (Lin) 云文 (Yunwen) va intentar anar-se'n per velocitat al minut 76 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): O_Rápido enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ginés Mauri Argudo de O_Rápido la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RIVER BCN

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carlos Bru va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del RIVER van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Javier Torres, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del RIVER que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ántero Cotler, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Fornoz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Torres després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jordi Schild va poder desviar-lo a córner.