Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GahanC.F. (489792) - Calamity team (491303) » 726883681: T75/J1/V

Liga 726883681 Información oficial sobre el partido 726883681 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.21 (5534)

GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 1 - 1 Calamity team Alineación oficial del equipo 'Calamity team' en el partido
Pepe Malgrat (65') 1 - 0
1 - 1 Pablo Violante (66')
GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 1 - 1 Calamity team Alineación oficial del equipo 'Calamity team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 2 - 0 Calamity team Alineación oficial del equipo 'Calamity team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GahanC.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Yakov Sadchikov va anar a parar al cap de Pepe Malgrat que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a GahanC.F. el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Simon Purgstaller va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GahanC.F. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Pedro Torrero del GahanC.F. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pepe Malgrat va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Xesús Quiñones va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): El GahanC.F. va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pedro Torrero la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Georgi Trifonov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de GahanC.F..

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Purgstaller.

Calamity team

Goles Goles

  • 160 Minuto 66 (Gol de falta): Pablo Violante va empatar per a Calamity, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 14 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vladimir Ghinăraru, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Calamity va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio García Castris, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hugo Valda del Amo de Calamity la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.