Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Carcs (314009) - trainner_manuel Team (1597049) » 726883357: T75/J5/V

Liga 726883357 Información oficial sobre el partido 726883357 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.15 (5528)

FC Carcs Alineación oficial del equipo 'FC Carcs' en el partido 2 - 1 trainner_manuel Team Alineación oficial del equipo 'trainner_manuel Team' en el partido
Sergio Elosegui (32') 1 - 0
Sergio Elosegui (43') 2 - 0
2 - 1 Bryson Mack (76')
FC Carcs Alineación oficial del equipo 'FC Carcs' en el partido 2 - 1 trainner_manuel Team Alineación oficial del equipo 'trainner_manuel Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Carcs Alineación oficial del equipo 'FC Carcs' en el partido 1 - 1 trainner_manuel Team Alineación oficial del equipo 'trainner_manuel Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,1 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Carcs

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Sergio Elosegui va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Carcs.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Sergio Elosegui va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Leon Kerschbaummayer va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

trainner_manuel Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Bryson Mack va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per trainner_manuel Team en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del trainner_manuel Team que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bryson Mack, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Enrique Lancia, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mabandla Makalakalane no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Rubèn Bellsoley de trainner_manuel Team, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Yoni Van Acoleyen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Yoni Van Acoleyen va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Fernando Varandalla va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 66, i va passar la pilota a Andrews Dwumfour, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Max Buqué.