Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Coyote (799038) - Udo's CF (1366565) » 726883250: T75/J6/V

Liga 726883250 Información oficial sobre el partido 726883250 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.13 (5526)

A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido 1 - 0 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
Nicanor Romeu (37') 1 - 0
A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido 1 - 0 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido 0 - 1 Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Coyote

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Coyote va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Nicanor Romeu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Coyote van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Muntari Agyei no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Coyote va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mihai Rotăreanu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tevdore Sakashvili, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Nicanor Romeu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mihai Rotăreanu de Coyote va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Coyote va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jumber Oziashvili va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Çağaçan Birdal al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mihai Rotăreanu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Muntari Agyei de Coyote la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Udo's CF

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Gian Domenico Romano de Udos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.