Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Udo's CF (1366565) - palofumeke piña c.f. (1420506) » 726883248: T75/J5/V

Liga 726883248 Información oficial sobre el partido 726883248 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / V.13 (5526)

Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 2 - 1 palofumeke piña c.f. Alineación oficial del equipo 'palofumeke piña c.f.' en el partido
Zoran Bajević (10') 1 - 0
1 - 1 Carlos Calva (44')
Chinwe Falana (63') 2 - 1
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 2 - 1 palofumeke piña c.f. Alineación oficial del equipo 'palofumeke piña c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 2 - 0 palofumeke piña c.f. Alineación oficial del equipo 'palofumeke piña c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udo's CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Heber Álvarez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Zoran Bajević que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, Gian Domenico Romano va pentinar un córner cap al segon pal que Chinwe Falana va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Chinwe Falana de Udos no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Chinwe Falana, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Valentin Arabadzhi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Pericle Marescotti gairebé va marcar per a Udos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ahmed Abd El Karim de Udos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ahmed Abd El Karim de Udos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

palofumeke piña c.f.

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Carlos Calva de palofumeke va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Nils Aspelund va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): palofumeke va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Hansi Gladis es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el palofumeke sortien al contraatac. La falta llançada per Nils Aspelund va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): José Rodríguez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de palofumeke que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.