Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gatointernet (1600216) - CD Apoyo Mutuo (797226) » 726883180: T75/J2/V

Liga 726883180 Información oficial sobre el partido 726883180 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / V.12 (5525)

gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido 1 - 2 CD Apoyo Mutuo Alineación oficial del equipo 'CD Apoyo Mutuo' en el partido
Jaroslav Kadlečík (32') 1 - 0
1 - 1 Kris Bracke (41')
1 - 2 Brismax Occilus (74')
gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido 1 - 2 CD Apoyo Mutuo Alineación oficial del equipo 'CD Apoyo Mutuo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido 0 - 1 CD Apoyo Mutuo Alineación oficial del equipo 'CD Apoyo Mutuo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gatointernet

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jaroslav Kadlečík, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): gatointernet van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Fryderyk Solak va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Stefos Kastanas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de gatointernet, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Jaroslav Kadlečík va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gatointernet va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stefos Kastanas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Samuele Trivellin de gatointernet va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Samuele Trivellin va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

CD Apoyo Mutuo

Goles Goles

  • 164 Minuto 41 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Kris Bracke marqués l'empat. Al minut 41 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 107 Minuto 74 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Brismax Occilus! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 67 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Apoyo va deixar en bona posició a en Vitjun Burilgi per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Brismax Occilus de Apoyo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.