Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FURFUS F.C (491951) - Son Rapinya (1596538) » 726882984: T75/J9/V

Liga 726882984 Información oficial sobre el partido 726882984 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.8 (5521)

FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 3 - 0 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
Crispijn Jacquemart (24') 1 - 0
Julián Lozano Jiménez (30') 2 - 0
Gyula Bőke (77') 3 - 0
FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 3 - 0 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido 2 - 1 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FURFUS F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Crispijn Jacquemart va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FURFUS.
  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gionata Zubani encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Julián Lozano Jiménez només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gyula Bőke es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Elman Cəlilov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gonzalo Barros va fer una magnífica centrada, però la rematada de Julián Lozano Jiménez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Elman Cəlilov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Leopoldo Silva va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Son Rapinya

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nedim Alpman ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Boramy Noeurm va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Abílio Ferreira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 289 Minuto 73 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Boramy Noeurm per la seva rapidesa. Al minut 73 va intentar marxar per velocitat d'en Gyula Bőke, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Rapinya van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 83 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ivan Sanmartí, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Erik Szőlősi de Rapinya es va guanyar la targeta groga merescudament.