Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Chinooks Legacy (118652) - AKELARRE U.D (490220) » 726882894: T75/J1/V

Liga 726882894 Información oficial sobre el partido 726882894 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.7 (5520)

The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido 3 - 1 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
Tino Lugmeyer (23') 1 - 0
Antonio Brambillia (36') 2 - 0
2 - 1 Gustavo Buenafuente (37')
Cristian Spăriosu (82') 3 - 1
The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido 3 - 1 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Chinooks Legacy Alineación oficial del equipo 'The Chinooks Legacy' en el partido 3 - 0 AKELARRE U.D Alineación oficial del equipo 'AKELARRE U.D' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Chinooks Legacy

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Chinooks prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Tino Lugmeyer va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Antonio Brambillia va incrementar l'avantatge de Chinooks amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Baligh Latifi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Chinooks, Cristian Spăriosu, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Chinooks van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Antonio Brambillia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 47 quan Cristian Spăriosu de Chinooks gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Brambillia va marxar de Danil Borovykh en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Chinooks van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Cristian Spăriosu gairebé va marcar per a Chinooks des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Brambillia va ridiculitzar a en Danil Borovykh amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Tino Lugmeyer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Tino Lugmeyer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chinooks va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tino Lugmeyer va sortir per sobre el travesser.

AKELARRE U.D

Goles Goles

  • 154 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Gustavo Buenafuente va significar el 2 - 1 al minut 37.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Epitácio Almeida de AK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.