Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC AldaiaX (1461909) - Valencia Mestalla CF (1589613) » 726882692: T75/J6/V

Liga 726882692 Información oficial sobre el partido 726882692 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.3 (5516)

FC AldaiaX Alineación oficial del equipo 'FC AldaiaX' en el partido 2 - 1 Valencia Mestalla CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Mestalla CF' en el partido
Dermot Campden (24') 1 - 0
Isaías Ventura (64') 2 - 0
2 - 1 Herketz Arenatza (80')
FC AldaiaX Alineación oficial del equipo 'FC AldaiaX' en el partido 2 - 1 Valencia Mestalla CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Mestalla CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC AldaiaX Alineación oficial del equipo 'FC AldaiaX' en el partido 2 - 2 Valencia Mestalla CF Alineación oficial del equipo 'Valencia Mestalla CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,4 % 31,0 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC AldaiaX

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): AldaiaX s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Dermot Campden per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Isaías Ventura, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a AldaiaX.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ginel Poinar va fer al minut 79 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Isaías Ventura, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Isaías Ventura es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Valencia Mestalla CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Herketz Arenatza va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Valencia va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oscar Mörk que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Marcin Chwiejczak, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Milan Denić va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Valencia van pujar a rematar. Però en Sukh Bumbyn la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Toader Flaut es va comportar com un juvenil al minut 77 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pauls Lapiņš va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Herketz Arenatza des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Valencia va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Milan Denić es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcin Chwiejczak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.