Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Yeclano (1430953) - Tias Buenas F.C. (1590911) » 726882639: T75/J7/V

Liga 726882639 Información oficial sobre el partido 726882639 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / V.2 (5515)

Rayo Yeclano Alineación oficial del equipo 'Rayo Yeclano' en el partido 2 - 1 Tias Buenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tias Buenas F.C.' en el partido
0 - 1 Pepe Páramo Ortiz (10')
David Estrader (34') 1 - 1
Cafer Zeynur (67') 2 - 1
Rayo Yeclano Alineación oficial del equipo 'Rayo Yeclano' en el partido 2 - 1 Tias Buenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tias Buenas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Yeclano Alineación oficial del equipo 'Rayo Yeclano' en el partido 2 - 0 Tias Buenas F.C. Alineación oficial del equipo 'Tias Buenas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Yeclano

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, David Estrader va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del T. Buenas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cafer Zeynur la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Yeclano es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Christian Püntener va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Yeclano per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 57, quan Oussama Ouakil va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Cafer Zeynur del Yeclano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a Yeclano per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Teshebay Maysalbekov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tias Buenas F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pepe Páramo Ortiz va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de T. Buenas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Pombo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Alfons de Mas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Siegfried Murth, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Óscar Pombo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Dixon Petros rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Pombo de T. Buenas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.