Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club a Libre (1371491) - Puerto Perdi (1434627) » 726882601: T75/J11/V

Liga 726882601 Información oficial sobre el partido 726882601 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / V.1 (5514)

Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 3 - 3 Puerto Perdi Alineación oficial del equipo 'Puerto Perdi' en el partido
Virgili Pellicer (14') 1 - 0
1 - 1 Francisco Manuel Viejo (20')
Enric Montoro (54') 2 - 1
2 - 2 Gianfranco Stacul (70')
Pedro Goicolejea (73') 3 - 2
3 - 3 Francisco Manuel Viejo (90')
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 3 - 3 Puerto Perdi Alineación oficial del equipo 'Puerto Perdi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 5 - 1 Puerto Perdi Alineación oficial del equipo 'Puerto Perdi' en el partido
Tiene mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club a Libre

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Virgili Pellicer de Libre, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Libre va ser Enric Montoro.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Libre prenia la batuta de l'encontre al minut 73, quan en Pedro Goicolejea va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Claudio Bergagna va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Scotty White arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Piotr Kupiński de Libre gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gökçek Denizlioğlu després que el jugador de Libre li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Puerto Perdi

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 20 minuts Francisco Manuel Viejo va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Gianfranco Stacul que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Puerto van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Francisco Manuel Viejo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Jonatan Costa de Puerto, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Puerto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Tim Echeverialzueta va quedar-se sol davant el porter Jannick Scheiber, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Tim Echeverialzueta va rebre molts aplaudiments. Al minut 21 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Elija Kemai quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jonatan Costa va fer al minut 71 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Tim Echeverialzueta, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.