Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GokuVsNewteam (795192) - A.E.M Reloaded (993499) » 726882297: T75/J6/IV

Liga 726882297 Información oficial sobre el partido 726882297 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.60 (3483)

GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 2 - 0 A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido
Mihai-Mircea Dumitrache (78') 1 - 0
Emanuel Krauthoff (84') 2 - 0
GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 2 - 0 A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GokuVsNewteam Alineación oficial del equipo 'GokuVsNewteam' en el partido 2 - 0 A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GokuVsNewteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Mihai-Mircea Dumitrache va donar a GokuVsNewteam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Emanuel Krauthoff va incrementar l'avantatge de GokuVsNewteam amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 9 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Simon Larzillière va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): GokuVsNewteam va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Simon Larzillière va anar a parar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): GokuVsNewteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Simon Larzillière va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ismael Celto.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Axel Piris va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): GokuVsNewteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gigio Salvi en un 1 contra 1 amb el porter Ismael Celto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Miel Oudman va deixar a Juan Agüero assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 220 Minuto 43 (Ocasión de falta): Amb 43 minuts disputats, Simon Larzillière gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ismael Celto va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 224 Minuto 44 (Ocasión de penalti): GokuVsNewteam va gaudir d'un penal a favor al minut 44, però el jugador Simon Larzillière va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Ismael Celto.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): GokuVsNewteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gigio Salvi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): GokuVsNewteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 74 però Mihai-Mircea Dumitrache va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Derk Ghistelinck de GokuVsNewteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

A.E.M Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): A.E.M van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Juan Agüero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Javier Deya de A.E.M la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Curtean.