Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E.M Reloaded (993499) - R.V.B. (441461) » 726882293: T75/J5/IV

Liga 726882293 Información oficial sobre el partido 726882293 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.60 (3483)

A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 0 - 3 R.V.B. Alineación oficial del equipo 'R.V.B.' en el partido
0 - 1 José Correas (13')
0 - 2 Behrouz Farhangpour (23')
0 - 3 László Szanyó (84')
A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 0 - 3 R.V.B. Alineación oficial del equipo 'R.V.B.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.E.M Reloaded Alineación oficial del equipo 'A.E.M Reloaded' en el partido 0 - 2 R.V.B. Alineación oficial del equipo 'R.V.B.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E.M Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gabriel Curtean va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en László Szanyó per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de A.E.M van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lucas Pedroso Garro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de A.E.M va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abdelilah Raguig, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Javier Deya de A.E.M la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henrik Payr de A.E.M amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

R.V.B.

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de José Correas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 23, R.V.B. va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Behrouz Farhangpour.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan László Szanyó va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): En Odion Kgosipula va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Odion Kgosipula, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. R.V.B. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): 董 (Dong) 兴辉 (Xinghui) va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 34, però no s'esperava que en Rolf-Jürgen Schelcher, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hamazasp Mkhitaryan es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Behrouz Farhangpour va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 85, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, el R.V.B. va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Behrouz Farhangpour s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Odion Kgosipula de R.V.B. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.