Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

E. Vargas Team (1461796) - F.C. Arganzuela (992534) » 726881955: T75/J4/IV

Liga 726881955 Información oficial sobre el partido 726881955 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / IV.54 (3477)

E. Vargas Team Alineación oficial del equipo 'E. Vargas Team' en el partido 5 - 1 F.C. Arganzuela Alineación oficial del equipo 'F.C. Arganzuela' en el partido
Przemysław Nowiniak (33') 1 - 0
Miguel Guirola (39') 2 - 0
Przemysław Nowiniak (41') 3 - 0
3 - 1 Luis Vasa (50')
Przemysław Nowiniak (69') 4 - 1
Miguel Guirola (77') 5 - 1
E. Vargas Team Alineación oficial del equipo 'E. Vargas Team' en el partido 5 - 1 F.C. Arganzuela Alineación oficial del equipo 'F.C. Arganzuela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
E. Vargas Team Alineación oficial del equipo 'E. Vargas Team' en el partido 4 - 1 F.C. Arganzuela Alineación oficial del equipo 'F.C. Arganzuela' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E. Vargas Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vargas contenien la respiració mentre en Przemysław Nowiniak s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Miguel Guirola va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Przemysław Nowiniak de Vargas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Vargas va augmentar la diferència quan Przemysław Nowiniak no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miguel Guirola es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Girolamo Alioto va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Vargas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 莫 (Mo) 中威 (Zhongwei) al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Miguel Guirola va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Vargas ho intentava per la dreta per mitjà de Przemysław Nowiniak, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pedro Pablo Arrondo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Przemysław Nowiniak va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Moisés Vallaure de Vargas es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. Arganzuela

Goles Goles

  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Oskar Moonen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Arganzuela, Luis Vasa, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Progress Himoonde que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Oskar Moonen quasi redueix la diferència al marcador al minut 74, però una gran estirada d'en Gabriel Alayrach va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Velarde Diez de Arganzuela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Vasa de Arganzuela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.