Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tavernes (1430383) - Dinamo de Herrera (1433207) » 726881914: T75/J8/IV

Liga 726881914 Información oficial sobre el partido 726881914 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / IV.53 (3476)

Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 2 - 1 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Luis Noroña (25') 1 - 0
1 - 1 Bernie Dransdorf (28')
Pep Siscart (84') 2 - 1
Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 2 - 1 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 1 - 1 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,6 % 30,8 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tavernes

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 25, en Marc Ibars del Tavernes va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Luis Noroña que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Pep Siscart va donar a Tavernes un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Amb 19 minuts disputats, Aldo Angelo Stumpo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Tanausú Gurruchaga va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Luis Noroña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Tanausú Gurruchaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Noroña va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Tanausú Gurruchaga va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Luis Noroña, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Noroña, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Dinamo de Herrera

Goles Goles

  • 187 Minuto 28 (Gol tiro lejano): En Darío Carrillo conduïa pel cercle central i, veient a en Bernie Dransdorf desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Hilik Shava va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Lutger Grottenthaler, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 287 Minuto 86 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Herrera tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Bernie Dransdorf ho va intentar al minut 86 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.