Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Birras People (1371087) - ChanlieSport (122969) » 726881846: T75/J5/IV

Liga 726881846 Información oficial sobre el partido 726881846 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.52 (3475)

Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 1 - 3 ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido
0 - 1 Fred Winter (26')
0 - 2 Felipe Pozas (40')
0 - 3 David Berdugo (61')
Jari Wannin (77') 1 - 3
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 1 - 3 ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 2 - 1 ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,1 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras People

Goles Goles

  • 104 Minuto 77 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Jari Wannin va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Birras: 1 a 3 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Emilio López Negredo del Birras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Emilio López Negredo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Antonio Valenzuela Hita va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 70 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, José Lacalle Villalón de Birras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 53 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Xaver Passenberg va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.

ChanlieSport

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fred Winter quedar desmarcat i marcar per a ChanlieSport al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Felipe Pozas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, David Berdugo va augmentar l'avantatge de ChanlieSport a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, David Berdugo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fred Winter, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fred Winter va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Faycán Cerro.