Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badía Fútbol Club (31169) - Dream Catalunyone (1437292) » 726881728: T75/J2/IV

Liga 726881728 Información oficial sobre el partido 726881728 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / IV.50 (3473)

Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 3 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Bogdan Stančić (38') 1 - 0
Justino Buixaderas (68') 2 - 0
Raniere Sanches Alves (71') 3 - 0
Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 3 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 1 - 1 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Tiene suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,6 % 38,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badía Fútbol Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bogdan Stančić de Fútbol aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Justino Buixaderas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Raniere Sanches Alves de Fútbol va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 4, tothom va saber perquè en Vanni Cesaro era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Bogdan Stančić arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fútbol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gigio Zannirato, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 47 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Petteri Lackman, el jugador de Fútbol va ser expulsat al minut 47.

Dream Catalunyone

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 3 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Dream Cat tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Quirze Gavaldà ho va intentar al minut 3 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 13 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Iván Alija ja els havia advertit que el porter contrari, en Taito Keisala, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 26 (Ocasión tiro lejano): Al minut 26 un refús amb el peu d'en Taito Keisala va anar a parar als peus del Jorge Vardeci que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): El Dream Cat se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 63, en Eloy Rincón va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.