Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

soto y cubero (778235) - Spurs de Barcelona (992486) » 726881346: T75/J6/IV

Liga 726881346 Información oficial sobre el partido 726881346 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.43 (3466)

soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido 1 - 2 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Visothirith Sun (24') 1 - 0
1 - 1 Gaël Van Even (27')
1 - 2 Ahad Talaei (56')
soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido 1 - 2 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido 1 - 1 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,6 % 53,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

soto y cubero

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Visothirith Sun, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. cubero es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Vahagn Nazaryants va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cubero.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El cubero va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Visothirith Sun va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ulf Painer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Ulf Painer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 82, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Colmenares es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Zambranos de cubero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Spurs de Barcelona

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, el Barcelona va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gaël Van Even, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 187 Minuto 56 (Gol tiro lejano): Després de 56 minuts el Barcelona, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Ahad Talaei sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Barcelona tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Gaël Van Even ho va intentar al minut 38 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 61 (Ocasión tiro lejano): Al minut 61 un refús amb el peu d'en Luigi Massimo Pigliapoco va anar a parar als peus del Filipe Luís Dias que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kevin Bützberger de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.