Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicharril F.C. (1432724) - soto y cubero (778235) » 726881339: T75/J4/IV

Liga 726881339 Información oficial sobre el partido 726881339 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / IV.43 (3466)

Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 1 - 0 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
Anders Herdahl (34') 1 - 0
Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 1 - 0 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chicharril F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicharril F.C.' en el partido 1 - 1 soto y cubero Alineación oficial del equipo 'soto y cubero' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,3 % 78,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicharril F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Anders Herdahl va donar a Chicharril un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Lobo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Chicharril va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Guerendain, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Jorge Ganoya, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Juan Lobo gairebé va marcar per a Chicharril des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

soto y cubero

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Visothirith Sun ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Kåre Gullaksen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Herbert Sommerhäuser va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Joan Carles Graell va estar a punt de posar per davant a cubero amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Herbert Sommerhäuser va impedir un gol cantat.