Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Desperta Ferro (1431040) - Bonyigs C.F. (775527) » 726881288: T75/J6/IV

Liga 726881288 Información oficial sobre el partido 726881288 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.42 (3465)

CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 1 - 2 Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido
0 - 1 Fulvio Dal Lago (32')
Alberto Majo (38') 1 - 1
1 - 2 Carlo Castignoli (78')
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 1 - 2 Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 3 - 2 Bonyigs C.F. Alineación oficial del equipo 'Bonyigs C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,8 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Desperta Ferro

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alberto Majo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Desperta empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Alejandro Sánchez García del Desperta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Alberto Majo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 77 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En David Ferráez va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Alberto Majo de Desperta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bonyigs C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de Bonyigs Fulvio Dal Lago va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 78 (Gol de penalti): En Carlo Castignoli va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 78. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Serxio do Porriño, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlo Castignoli no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Bonyigs va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Marcin Lampkowski va quedar-se sol davant el porter Serxio do Porriño, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Antti Frilander va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Bonyigs va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Serxio do Porriño va desviar el xut final de Carlo Castignoli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maverick Daemen de Bonyigs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlo Castignoli de Bonyigs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlo Castignoli de Bonyigs va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".