Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HR Fútbol Club (433800) - CE Desperta Ferro (1431040) » 726881285: T75/J5/IV

Liga 726881285 Información oficial sobre el partido 726881285 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.42 (3465)

HR Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'HR Fútbol Club' en el partido 2 - 2 CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido
Marcial Herreras (13') 1 - 0
1 - 1 Mihai Mircea (15')
Enrique Maura (51') 2 - 1
2 - 2 Alberto Majo (89')
HR Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'HR Fútbol Club' en el partido 2 - 2 CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HR Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'HR Fútbol Club' en el partido 2 - 1 CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,9 % 8,0 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HR Fútbol Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Marcial Herreras de HR, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Passats 51 minuts, Enrique Maura, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. HR es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Alejandro Beltrán quasi dona a HR l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): HR per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Sergio Romero Solís va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Enrique Maura del HR ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Enrique Maura va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Romero Solís de HR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CE Desperta Ferro

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Desperta van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 15, quan Mihai Mircea va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Samuel Doñate va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alberto Majo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Desperta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Eduardo Borrego va desviar el xut final de Neftalí Pando després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Desperta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cruz Febles va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alberto Majo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en David Ferráez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 85, en un 1 contra 1 amb el porter, però Luis Eduardo Borrego va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mihai Mircea des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Sánchez García es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alejandro Sánchez García se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.