Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Weepteam (30954) - Snow_Kids (797629) » 726880967: T75/J9/IV

Liga 726880967 Información oficial sobre el partido 726880967 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / IV.36 (3459)

Weepteam Alineación oficial del equipo 'Weepteam' en el partido 1 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
José Igueríbar (81') 1 - 0
Weepteam Alineación oficial del equipo 'Weepteam' en el partido 1 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Weepteam Alineación oficial del equipo 'Weepteam' en el partido 2 - 0 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weepteam

Goles Goles

  • 187 Minuto 81 (Gol tiro lejano): Després de 81 minuts el Weepteam, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en José Igueríbar sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Weepteam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paco Pedrayes va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Weepteam va deixar en bona posició a en José Igueríbar per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Nando Lardon de Weepteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Pedrayes.

Snow_Kids

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): El Snow_Kids va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 23, però en Mehmet Yılmaz Öngül va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Snow_Kids va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Federico Nervo va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Grégoire Dergias va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mehmet Yılmaz Öngül va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Evan Pickett va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Gian Luca Rago aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mehmet Yılmaz Öngül de Snow_Kids va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.