Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Godlove (313543) - Carmona cf (993278) » 726880783: T75/J5/IV

Liga 726880783 Información oficial sobre el partido 726880783 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.33 (3456)

Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 1 - 3 Carmona cf Alineación oficial del equipo 'Carmona cf' en el partido
Edesio Mouronte (28') 1 - 0
1 - 1 Alberto Varrucciu (37')
1 - 2 Yardi Versteegh (68')
1 - 3 Ender Bello (72')
Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 1 - 3 Carmona cf Alineación oficial del equipo 'Carmona cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 1 - 1 Carmona cf Alineación oficial del equipo 'Carmona cf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godlove

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Edesio Mouronte va donar a Godlove un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Evaggelos Fourakis va ridiculitzar a en Miklós Kutasi amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): Amb 55 minuts disputats, Damiano Fazzi gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Kasper Sturink va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Carmona cf

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Alberto Varrucciu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Passats 68 minuts de partit, Carmona es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Yardi Versteegh es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Godlove. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ender Bello la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Carmona es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Martinus Roozen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Robert McGann va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Carmona va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miklós Kutasi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Ramon Sanfélix de Carmona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ruslan Chumarov de Carmona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Ruslan Chumarov de Carmona va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.