Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Lealtad (989554) - Kyaputen Tsubasa (1586866) » 726880682: T75/J8/IV

Liga 726880682 Información oficial sobre el partido 726880682 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / IV.31 (3454)

CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 0 - 3 Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido
0 - 1 Marcelis Savoniokas (55')
0 - 2 Florent Grandclaude (71')
0 - 3 Santiago Claver (76')
CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 0 - 3 Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 0 - 3 Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Lealtad

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Lealtad van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Tomás Sánchez Rubio des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Lealtad va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emilio Alves, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emilio Alves de Lealtad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Antonio Urtaran de Lealtad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kyaputen Tsubasa

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): En Marcelis Savoniokas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 55 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Florent Grandclaude de Kyaputen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 71 de partit.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Kyaputen va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Florent Grandclaude, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Santiago Claver que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Armando Villapún ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Marcelis Savoniokas van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ramón Sala O'Shea a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Santiago Claver quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Marcelis Savoniokas va xutar magistralment una falta al minut 41 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 284 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Marcelis Savoniokas de Kyaputen va fallar un penal al minut 67. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Armando Villapún va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Jaime Iramain va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.