Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kyaputen Tsubasa (1586866) - BATPORLAN TEAM (798999) » 726880671: T75/J5/IV

Liga 726880671 Información oficial sobre el partido 726880671 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.31 (3454)

Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido 2 - 0 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Anisim Morokin (19') 1 - 0
Santiago Claver (84') 2 - 0
Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido 2 - 0 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kyaputen Tsubasa Alineación oficial del equipo 'Kyaputen Tsubasa' en el partido 2 - 0 BATPORLAN TEAM Alineación oficial del equipo 'BATPORLAN TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kyaputen Tsubasa

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador Anisim Morokin de Kyaputen, després de 19 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Pere Josep Quixal va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Santiago Claver, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Georgi Kyulavski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pere Josep Quixal va rematar alt.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Santiago Claver de Kyaputen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Santiago Claver es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Santiago Claver per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Daniele Tornincasa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Pere Josep Quixal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Daniele Tornincasa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Anisim Morokin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Gaston Arrigorriaga de Kyaputen gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Georgi Kyulavski de Kyaputen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BATPORLAN TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alexey Anyutin, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Kyaputen, però Santiago Claver no va poder encertar el xut.
  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el BATPORLAN sortien al contraatac. La falta llançada per Szilárd Boros va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): BATPORLAN van sortir al contraatac amb encert al minut 86, però Bjørn Rydningen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Szilárd Boros de BATPORLAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Romilsson Cabral de BATPORLAN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.