Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Lealtad (989554) - StrawHat FC (487913) » 726880666: T75/J4/IV

Liga 726880666 Información oficial sobre el partido 726880666 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / IV.31 (3454)

CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 0 - 1 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
0 - 1 Alfred Mbulakulima (7')
CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 0 - 1 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 1 - 1 StrawHat FC Alineación oficial del equipo 'StrawHat FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,3 % 17,2 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Lealtad

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Joan Àngel Faner va ser clau en la jugada d'atac de Lealtad al minut 25, quan ell mateix va fer una passada brutal a Antonio Arranz, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Joan Àngel Faner quasi empata el partit per a Lealtad, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Lealtad van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Assad Safrioui va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 214 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Joan Àngel Faner quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Lealtad! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

StrawHat FC

Goles Goles

  • 187 Minuto 7 (Gol tiro lejano): En José Luis Berto conduïa pel cercle central i, veient a en Alfred Mbulakulima desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Nolla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de StrawHat que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 287 Minuto 77 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Antony Peñaherrera ja els havia advertit que el porter contrari, en Corin Sintescu, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.